• Τηλέφωνο : 2410 552 330 | Διέυθυνση : Ι. Πολυλά 6, Λάρισα
H εκμάθηση της Αγγλική γλώσσας ίσως είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την ζωή σου.

Με την αγγλική μπορείς να επικοινωνείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να μάθεις για άλλους πολιτισμούς και να πλουτίσεις τις γνώσεις σου. Είναι γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Μιλώντας Αγγλικά, έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και φυσικά στο Internet που είναι η πιο σύγχρονη και πλούσια πηγή ενημέρωσης και πληροφόρησης. Το 80% των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο είναι στα Αγγλικά. Μπορείς να μάθεις τα νέα από όλο τον κόσμο, να συμμετέχεις σε ομάδες συζήτησης στο Internet, να ανταλλάξεις e-mails, να γνωρίζεις ανθρώπους, να κάνεις φίλους, ακόμα και διάσημους, μέσω Facebook.  Τέλος μπορείς να απολαύσεις τραγούδια, ταινίες και ξενόγλωσσα τηλεοπτικά προγράμματα.

Αγγλική γλώσσαΕπίσης γνωρίζοντας Αγγλικά μπορείς να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με μεγάλη ευκολία και το κυριότερο έχεις την δυνατότητα να σπουδάσεις στο εξωτερικό και να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου.

Η σύγχρονη Αγγλική γλώσσα, κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της διπλωματίας, της ραδιοεπικοινωνίας, της αεροναυτιλίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Η ίδρυση  αγγλικών αποικιών και η διπλωματική και οικονομική επιρροή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας επέβαλε την αναγνώριση της Αγγλικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας έχει γίνει απαραίτητη σε ένα  ευρύ εργασιακό φάσμα και ακόμα και στις χώρες που δεν είναι επίσημη γλώσσα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση εργασίας. Γι’αυτό το λόγο περίπου 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μιλάνε Αγγλικά και περίπου 1 δισεκατομμύριο μαθαίνουν την γλώσσα.

2000px-Anglospeak.svg__0Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας που έχει η γνώση της Αγγλικής για το βιογραφικό των παιδιών σας, στο κέντρο ξένων γλωσσών Λίτσιου Ελένη δουλεύουμε με σοβαρότητα και συνέπεια για να επιτύχουμε τα καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα. Ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο και την ποιοτική εξέλιξη της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, στοχεύουμε να αποτελούμε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Αλλά ακόμα και για εσάς τους ενήλικες υπάρχουν ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας όπου κάνοντας το τεστ επιπέδου, κατατάσσεστε στο ανάλογο επίπεδο και μπορείτε με ευκολία να αποκτήσετε ένα από τα πτυχία που σας ενδιαφέρει.

 

Δείτε αναλυτικά τα Επίπεδα σπουδών της Αγγλικής Γλώσσας: Αγγλική Γλώσσα – Επίπεδα σπουδών