• Τηλέφωνο : 2410 552 330 | Διέυθυνση : Ι. Πολυλά 6, Λάρισα

Υψηλό Επίπεδο


Class Advanced-Proficiency – Υψηλό Επίπεδο

Στο επίπεδο αυτό οι σπουδαστές (Γ’ Γυμνασίου ή Α’ Λυκείου) μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για να δώσουν πτυχίο επιπέδου C1-C2 (ΑdvancedProficiency ) που αντιστοιχεί σε Πολύ Καλή Γνώση της Αγγλικής γλώσσας από τον Α.Σ.Ε.Π. Η επιλογή των μαθημάτων εξαρτάται από το πτυχίο που θα επιλέξουν  να δώσουν οι σπουδαστές . Οι σπουδαστές έχουν 4,5 ώρες μάθημα την εβδομάδα (1,5 ώρα κάθε φορά). Η διδασκαλία της γραμματικής, η μελέτη κειμένων, τα προφορικά, το ακουστικό και η έκθεση οπωσδήποτε συμπεριλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η παρακολούθηση  των οπτικοακουστικών προγραμμάτων που διαθέτει το κέντρο μας  και η μελέτη της λογοτεχνίας  ενισχύουν τις γνώσεις των μαθητών και σε αυτό το επίπεδο σε μεγάλο βαθμό. Οι μαθητές που θα δώσουν το C1 μπορούν απευθείας να πάνε για το επίπεδο C2 αφού μιλήσουν με τον υπεύθυνο καθηγητή.
Η καινοτομία του Κέντρου μας σε αυτό το επίπεδο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι σπουδαστές μας ολοκληρώνουν την τάξη αυτή μόνο σε 13 μήνες. Ενώ η περίοδος που απαιτείται συνήθως για την τάξη του Proficiency είναι γύρω στα δύο χρόνια, στο Κέντρο μας  κάθε σπουδαστής ανεξαρτήτου ηλικίας,  ενήλικας ή έφηβος, είναι σε θέση να ολοκληρώσει την τάξη μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχει οσυνδυασμός στα μαθήματα των βασικών αντικειμένων γνώσης, ώστε το μάθημα να γίνεται με ευχαρίστηση και χωρίς μονοτονία. Οι καθηγητές που διδάσκουν σε αυτό το επίπεδο είναι με πολυετή πείρα, κατάρτιση και εμπειρία στο συγκεκριμένο πτυχίο. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για extra 2-3 ώρες προετοιμασία με Practice Tests ως ξεχωριστό μάθημα κάθε εβδομάδα. Ολοκληρώνοντας κάθε τεστ, ο κάθε μαθητής ξεχωριστά περνάει από το στάδιο της αξιολόγησης .  Ακολουθεί συνάντηση με τον  υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος του, όπου συζητούν τα λάθη , την δυνατότητα εξέλιξης του μαθητή και κατ΄επέκταση την επιτυχία του στις εξετάσεις.  Επίσης, στο Κέντρο μας πραγματοποιούνται και συναντήσεις με καθηγητές που υπήρξαν εξεταστές και διεξάγονται προφορικά τεστ για τους υποψηφίους έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν μια πλήρη εικόνα των εξετάσεων. Σε φιλικό περιβάλλον και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, η διδασκαλία με Interactive Multimedia Προγράμματα προσφέρουν ευχάριστη και υψηλής ποιότητας μάθηση στους μαθητές ακόμα και σε αυτό το επίπεδο.

——————————————-

Τα πτυχία πάντα αποτελούν κίνητρο για τους σπουδαστές (external motivation) αλλά στόχος  του κέντρου μας είναι να μην γίνονται αυτοσκοπός. Οπωσδήποτε η αγάπη για τη γλωσσά (internal motivation) θέλουμε να γίνει το βασικότερο κίνητρο των παιδιών  και η ικανότητα να μιλούν με άνεση  και να καταλαβαίνουν την Αγγλική, όπως και κάθε άλλη ξένη γλωσσά.

Γενικές Πληροφορίες
Το Κέντρο μας λειτουργεί όλο τον χρόνο με εξαίρεση τις μέρες από 20/7 έως 15/8 που κλείνει για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η χειμερινή περίοδος ξεκινάει το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται το Μάιο και η καλοκαιρινή ξεκινάει τον Ιούνιου μέχρι μέσα Ιουλίου και 16/8 έως αρχές Σεπτεμβρίου (τονίζουμε πως οι μαθητές έχουν κανονικά τις διακοπές τους 20/7 έως 15/8). Το καλοκαίρι λειτουργούν όλα τα τμήματα για όλες τις γλώσσες.
Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι όλοι οι καθηγητές του Κέντρου μας μια καθορισμένη ώρα την εβδομάδα σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς είναι διαθέσιμοι για τους γονείς αλλά και για τους μαθητές. Την «Ώρα καθηγητή», όπως εμείς την ονομάζουμε, οι μαθητές μπορούν να έρχονται στο Κέντρο μας για τυχόν απορίες που προκύπτουν, για έξτρα βοήθεια που χρειάζονται, για κάλυψη της ύλης σε περίπτωση απουσίας ή και για οποιαδήποτε συζήτηση που θα επιθυμούσαν να κάνουν με τον καθηγητή τους για οτιδήποτε τους απασχολεί.
Αλλά και οι γονείς μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο μας για να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους ή για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά την συμπεριφορά των παιδιών τους.